Mrt

Sivas Cumhuriyet üniversitesi turizm fakültesi atölyesinde yiyecek içecek hizmetleri öğretmenleri İrem Nur Taş ve Hülya Şahin tarafından 10.ncu ve 11.nci sınıflar ile makarnalar konusu uygulamalı olarak yapıldı.

Şbt

Hedef projesi kapsaminda hayirsever vatandaşlarımız tarafindan bu ayki verilen yemek menüsü pirinc pilavı, et kavurma,bacakli corba ve kabak tatlisi ikrami tüm okul ve pansiyonlu öğrencilerimize dağıtılmıştır.

Şbt

ON THE LINE OF DIGITAL WISDOM Uluslararası E twinnig Projemiz Başladı Okulumuz öğretmenlerinden Dürdane Ceylan'ın üyesi olduğu ON THE LINE OF DIGITAL WISDOM ( DİJİTAL BİLGELİK ÇİZGİSİNDE ) isimli uluslararası e Twinning Projemiz faaliyetlerine başlamıştır.Projede Türkiye'den 10, Romanya'dan 3 , İtalya'dan 2 , Portekiz'den 2 , Moldova'dan 1 öğretmenle başlamıştır.

Ock

Okulumuz; Ulusal etiketten sonra Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Okulumuzun adı Avrupa'da iyi projeler yapan okullar arasında yer aldı. Arkadaşımız Naciye MERT ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencilerimiz tarafından; Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama etkinlikleri kapsamında, HEDEF Projesi bünyesinde hazırlanan “Keloğlan Masallarda” isimli tiyatro oyunumuzun dördüncü gösterisini okulumuz konferans salonunda düzenledik. Programın ardından ekmek üretim tesisimizi ziyaret eden minik öğrencilerimiz ekmek üretimini gözlemlediler. Poğaça ikramımızın ardından minik misafirlerimizi okullarına uğurladık. Programımıza yoğun katılım gösteren anasınıfı öğrencilerimize çok teşekkür ederiz. Öğleden sonra öğretmen ve öğrencilerimize oyunumuzun beşinci gösterimini sergiledik.   Bu vesile ile emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok çok teşekkür ederiz

Ock

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama etkinlikleri ve HEDEF Projesi kapsamında, okulumuz öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan “Gönül Kahvesinde  Demlenen Şiirler” isimli üçüncü geleneksel şiir dinletimizin ikinci sunumunu dönem sonu etkinlikleri haftası nedeniyle okulumuz konferans salonunda  düzenledik. Programda görev alan, öğrencilerimize, öğretmenlerimize çok çok teşekkür ederiz

Ock

İshak Kaan usta atölyemizde Osmanlı mutfağına ait olan mutancana yemeğini yaptı. Ve her öğrencimize kendi yazdığı kitabi hediye etti
YanıtlaYönlendir   Tepki ekle

Ock

06.01.2024 Cumartesi günü, Sivas Devlet Tiyatrolarında gösterimde olan “Eski Fotoğraflar” isimli Tiyatro oyununa Pansiyon Öğrencilerimizle katılım sağladık. Davetleri için Sivas Devlet Tiyatrosu yetkililerine, ulaşım için ise Sivas Belediyesi yetkililerine çok teşekkür ederiz

Ock

PLAY, I HAVE FUN, I LEARN Uluslararası eTwinning Projemiz Başladı Okulumuz öğretmenlerinden Meftun ÇAVDAR'ın üyesi olduğu I PLAY, I HAVE FUN, I LEARN (OYNUYORUM, EĞLENİYORUM, ÖĞRENİYORUM) isimli uluslararası e-Twinning projemiz ilk öğretmenler toplantısı ile faaliyetlerine başlamıştır. Projede Türkiye(10),Yunanistan(10),  Romanya(2), Fransa(1), İtalya(1) ülkelerinden toplam 24 öğretmen bulunmaktadır.

Ara

Milli Eğitim Şube müdürü sayın Özkan ÇAMCI okulumuzu ziyaret ederek pazertesi ilk ders zilinden önce istiklal marşı törenine katıldı ve öğrencilerimizle sohbet etti.