Ara

Milli Eğitim Şube müdürü sayın Özkan ÇAMCI okulumuzu ziyaret ederek pazertesi ilk ders zilinden önce istiklal marşı törenine katıldı ve öğrencilerimizle sohbet etti.

Ara

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı  öğrencilerimiz tarafından; Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama etkinlikleri kapsamında, HEDEF Projesi kapsamında. Ticaret Sanayi Odası salonunda, davetli üç anaokulu ve iki anasınıfı öğrencilerimizden oluşan 300  öğrenci ile  “Keloğlan Masallarda” isimli tiyatro oyunumuz sergilenmiştir.

Ara

Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü öğrencilerimiz Anasınıfı öğrencileriyle etkinlikte buluştu.

Ara

3 Mart Dünya Engelliler haftası kapsamında Özel Eğitim öğrencilerimiz ve Yiyecek İçecek bölümü öğrencilerimiz etkinlik yaptı.

Ara

Trafik ve İlk Yardım Haftası  etkinlikleri çerçevesinde Hedef Projesi kapsamında Millî Eğitim Müdürlüğünüz koordinesinde  Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı Trafik Eğitici personeli Aykut TÜRK bey okulumuz öğrencilerine bilgilendirme semineri verdi kendisine teşekür ederiz.

Kas

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Hedef Projesi kapsamında  3-9  Kasım Organ bağışı haftasi nedeniyle Okulumuz Hasta ve Yaşlı Bakım öğretmeni Aysun Yıldırım hocamızın koordinesinde Numune Hastanesi Organ Bağışı ve Nakil Koordinatörü  Sayın Gülşah GÖZETEN tarafından ögrencilerimize seminer verildi.

Kas

İngilizce öğretmenimiz Naciye MERT refakatinde yürütülen Mitolojik ve web 2.0 araçları ile yapılan okulumuzun E Twinnig projesi olan "The Spirit of the Trees" Ağaçların Ruhu isimli projemiz 13.000 proje içerisinden ilk 100 proje içine girmiş ve Antalya’daki büyük konferansta sunulacak projelerden olmaya hak kazanmıştır. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yıl etkinliği kapsamında Türk kadınlarının cumhuriyetle birlikte yeri ve önemi konulu konferansta öğrencilerimizle engin bilgilerini paylaşan Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim üyesi Doç.Dr. sayın Ayşe YANARDAĞ hocamıza teşekür ederiz.

Kas

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Hedef Projesi kapsamında  29 Ekim 4 Kasım Kızılay haftasi kapsaminda öğrencilerde farkindalik yaratmak için  Kizilay in önemini anlatan yazi ve görseller siniflarin kapisina asılmıştir.

Ekm

Pansiyon öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla 100. Yıl Cumhuriyet balosu tertip edildi. Programa Atatürk, Cumhuriyet ve Kadın ike Kahraman Türk Kadınları isimli belgesellerin izlenimi ile başlandı. Belgesel izlenimi ardından marşlar söylenerek programa devam edildi. Öğrencilerimize çeşitli  ikramlarında sunulduğu etkinlik coşkulu bir kutlama ile sona erdi.
YanıtlaYönlendir

Ekm

Öğretmenlerimiz 100. yıl etkinlikleri kapsamında okulumuzu Türk bayraklarıyla süsledi .

Ekm

Kütüphanecilik kulübü ve Gezi kulübü olarak Cumhuriyetimizin 100 yılı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle birlikte Sivas Şehir Müzesini ve Kongre Müzesi ziyaret edildi.Sivas meydanında bulunan Buruciye ve Çifte Minanerili medreseler gezdirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmenleri ve pansiyon öğrencilerimizle birlikte Şafak 19 isimli tiyatro oyunu izlendi.Oyunun ardından tiyatro oyununda rol alan oyuncularla bir söyleşi gerçekleştirildi.