Ekm

14-15 Ekim 2023 Sivas Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eekinliğine yiyecek içecek hizmetleri öğretmenimiz İrem Nur RAŞ refakatinde öğrencilerimiz katıldılar. Şeflerle Söyleşi etkinliğine katılımın ardından yapılan uygulamalarada katılarak  öğrencilerimiz alanlarında yapılan çalışmaları deneyimlediler.

Ekm

13 Ekim' Dünya Afet Riskleri nin Azaltılması Günü ' dolayısıyla okulumuz öğrencilerine eğitim verildi. İl Milli Eğitim Arama Kurtarma görevlisi Necmeddin bey tarafından verilen  eğitimde deprem başta olmak üzere afet öncesi, afet sırasında ve afet sonrasında yapılması gerekenler anlatıldı.

Eyl

Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Necati YENER Okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle ilk ders saatinden önce bayrak törenine katıldı ve akabinde öğrencilerimize süt ve poaça ikramında bulunduktan sonra öğretmenlerimizle sohbet ederek Eğitim Öğretim faliyetlerimiz hakkında bilgi aldı.

Eyl

2023-2024 Eğitim -Öğretim Yılı Okul Açılış Programı okul idaremiz, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla yapıldı.yeni eğitim ve öğretim yılımız hepimize hayırlı olsun.

Eyl

4-8 Eylül Mesleki Çalışma Döneminde okul sanayi işbirliği ve Ahilik geleneği üzerine bilgilendirme yapmak üzere TÜRES İl temsilcisi İsak Kaan ustamız öğretmenlerimizle buluştu.

Eyl

2023-2024 Eğitim- Öğretim yılı öğretmenler kurulu toplantısı okul müdürümüz Cemal DALCI başkanlığında tolplandı. Kurul toplantısında geçmiş yılın değerlendirmesi yapıldıktan sonra yeni öğretim yılının plan ve proğramı yapıldı.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

15 TEMMUZDAKİ O HAİN KALKIŞMAYI UNUTMA, UNUTTURMA!

15 Temmuz'da FETÖ terör örgütünün darbe kalkışması, ihanet ve işgal girişiminin bertaraf edilmesinin 7. yıldönümünde bu hain girişimin ülkemizin tüm bireylerinin zihninde unutulmasına, unutturulmasına ve ihanetin üzerinin örtülmesine izin verilmemesi gerektiği hepimizin malumudur.

15 Temmuz, milli iradenin zaferidir, demokrasinin zaferidir. Hak ile batılın savaşı sonucunda hakkın galip gelmesidir.

15 Temmuz milletimizin, ülkemizin geleceğine ve kendi karar verme yetkisine sahip çıktığının en önemli göstergesidir.

Bu duygularla gururumuz, kahramanlarımız 15 Temmuz şehitlerimizi, darbecilerin durdurulmasının sene-i devrinde dualarla, hasret ve özlemle anıyoruz

Haz

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Hedef Projesi kapsamında okulumzda  Acil Durum Ekipleri Semineri Necmettin ÖZGÜN tarafından yapıldı.

May

OKULUMUZDA 19 MAYIS BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

May

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Hedef projesi kapsamında okulumuz çocuk gelişimi öğrencileri ürettikleri ürünlerden sergi açtı.

May

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Hedef Projesi kapsamında okulumuz  öğrencileri Müdür Yardımcımız Orhan Yamak koordinesinde Sivas Bilim ve Teknoji Üniversitesinde Bilim ve Teknoloji fuarına katıldılar.

May

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde  Hedef Projesi  kapsamında okulumuz 11/F sınıfı Hasta ve Yaşlı Bakım Hizmetleri öğrencileri Başmüdür Yardımcımız Serpil Dal  koordinesinde Almanyanın Münih şehrinde iki hafta süren staj eğitimini başarıyla tamamladı.

May

Sivas Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Hedef projesi kapsamında Vali Aydın Güçlü ilk Okulu Anasınıfı öğrencileri  okulumuzda Çocuk Gelişimi A şubesi tarafından misafir edilerek öğretmenlerimiz Fatma Akkavak, Nurgül Güney, Meftun Çavdar ve Kübra Atak Pehlivan koordinesinde bir dizi etkinlik yapıldı.