Nis

Okulumuz halk oyunları ekibi ilimizi temsil etmek üzere Rize ilinde yapılan bölge yarışmasına katıldı toplam 15 ekibin mücadele ettiği yarışmada ekibimiz 7. oldu.

Nis

Çocuk gelişimi alanı öğrencileri alan şefi Nurgül Güney koordinesinde Cahit Zarifoğlu İlkokulu na giderek yüz boyama dans çalışmaları ile 23 Nisan Çocuk Bayramını kutlamışlardır.

Nis

Siva Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele birimi tarafından 11. sınıf öğrencilerimize  yönelik bilgilendirme ve önleme semineri verildi. seminerde terör örgütlerine karşı çok yönlü sürdürülen mücadelenin önemine vurgu yapılarak öğrencilerimizin farkındalığı artırıldı.

Nis

Turizm haftası etkinlikleri kapsamında DOÇ.DR.EMRE HASTAOĞLU okulumuza gelerek yiyecek içecek hizmetleri alanı öğrencilerimize Sivas Mutfağı konulu bilgilendirme semineri düzenledi.

Mrt

Okulumuz halk oyunları ekibi okullar arası il  yarışmasında il 2. cisi olarak bölge yarışmasına çıkmaya hak kazandı 16/17 Nisan 2024 tarihinde Aksaraydaki bölge yarışmasında ekibimize şimdiden başarılar dileriz.

Mrt

Ramazan ayı dolayısıyla okulumuzda etkinlik yapıldı.

Mrt

İl milli eğitim müdürümüz Sayın Necati YENER okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimizi derslerinde ziyaret ederek bir süre sohbet eden müdürümüz, ardından öğretmenlerimizlede görüşerek toplantı gerçekleştirdi.

Mrt

Sivas Cumhuriyet üniversitesi turizm fakültesi atölyesinde yiyecek içecek hizmetleri öğretmenleri İrem Nur Taş ve Hülya Şahin tarafından 10.ncu ve 11.nci sınıflar ile makarnalar konusu uygulamalı olarak yapıldı.